Jop Mur

Jop Mur, osteopaat DO-MRO is een erkend en geregistreerd osteopaat. Hij is al jaren werkzaam in Amsterdam en sinds zijn verhuizing naar Overveen ook werkzaam in Haarlem.

Jop is na zijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam aan de slag gegaan als fysiotherapeut. Echter zocht hij verdieping, eerst in de bewegingswetenschappen en later in de osteopathie. Jop heeft de zesjarige opleiding aan het College Sutherland met goed resultaat behaald. Daarnaast was hij jurylid/lid leescommissie bij het NACO (beoordeling en jurering van studenten osteopathie).  Jop heeft de 2-jarige opleiding kinderosteopathie en sportosteopathie gevolgd bij Pantha Rhei. Sindsdien is hij gecertificeerd kinderosteopaat en Sportosteopaat.
Jop is regiovoorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie en Docent op de Opleiding college Sutherland.

Jop is een allround osteopaat met als aandachtsgebieden: voetklachten, buikklachten, rug- en stuitklachten en werkgerelateerde klachten. Als specialisatie beoefent Jop kind & baby osteopathie, osteopathie bij zwangeren, osteopathie bij klachten tijdens of na de beugel en behandelt hij kinderen met een handicap.

Jop is een sportieveling, zo houdt hij van tennis, roeien (bij Nereus gladde vier), hardlopen en wielrennen. Hij is gedreven in zijn vak en heeft een zachtaardig, rustig karakter. Bovendien is hij trotse vader van drie kinderen.

Osteopaat Jop Mur is geregistreerd bij:
Nederlands register Osteopathie en bij de Nederlanse Vereniging voor Osteopathie.