Kinderosteopathie Haarlem

Jop Mur was de afgelopen jaren Tutor|begeleider bij het Osteopatisch kindercentrum Amsterdam. Daarbij is osteopaat Jop Mur gecertificeerd kinderosteopaat.

Kinderosteopathie is een vorm van osteopathie speciaal voor kinderen en baby’s. Jop behandeld kinderen en baby’s met uiteenlopende klachten. Voorbeelden hiervan zijn darmkrampjes, voorkeursligging/houding, huilbaby’s of kinderen die na een operatie hinder ondervinden. Ook kinderen met slaapproblemen, rugklachten of gedrags- en/of leerproblemen (die voort kunnen komen uit blokkades in het lichaam) kunnen bij hem terecht.
Jop probeert op basis van enkele afspraken het lichamelijke evenwicht van uw kind te herstellen.

Net als bij volwassenen worden weefsels, organen en gewrichten onderzocht en beoordeeld. Uiteraard worden er bij kinderen en baby’s zachte technieken gebruikt. Op deze manier worden de weefsels en gewrichten op een rustige manier losgemaakt.

Bij het eerste consult worden er gerichte vragen gesteld aan ouders om de oorzaak of het probleem te achterhalen. Ook voert Jop een zogenaamd bewegingsonderzoek uit om te kijken/voelen waar blokkades of wrijvingen in het lichaam aanwezig zijn.

Jop Mur, osteopaat DO-MRO, heeft de tweejarige opleiding kinderosteopathie bij Panta Rhei gevolgd en hij is gecertificeerd kinderosteopaat. Jop heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen en baby’s. Bovendien is hij vader van drie kinderen.